PIM

Beheer al je productinfo van op één plek met PIM

Al je productdata in één plek en met enkele kliks verdeeld naar je ERP, publicaties, apps, websites en andere kanalen.

krachtige functionaliteiten

Je moet geen database-beheerder meer zijn om je data op orde te krijgen dankzij krachtige functies zoals data management, data modelling, life cycle management en digital asset management in Perfion.

Snel mooie prijslijsten, data sheets en catalogi genereren? Easy met Perfion, zelfs met gepersonaliseerde prijzen, in de juiste taal van de ontvanger en in tal van formaten.

Koppel je Adobe InDesign aan Perfion via de eenvoudige plug-in en je bent klaar om je designtemplates automatisch te laten vullen. Toch hier en daar een afwijkende pagina? Geen probleem!

Perfecte productinfo is van vitaal belang voor een webshop die geld moet opbrengen. Push je product data naar een of meedere websites of webshop zoals bijvoorbeeld Sana Commerce en je klant bedient zichzelf.

Consistent met je merk omgaan in alle kanalen is erg belangrijk maar het kost veel tijd en verouderde productinfo bezorgt menig marketeer kopzorgen. Niet met een krachtige PIM!

Makkelijk te integreren dankzij standaard integratie  en het open API van Perfion: van Dynamics 365 Business Central over Office tot Shopify.

zij werken al met onze e-business oplossingen

Product information management

de voordelen van Perfion®

benieuwd?

Vraag een demo aan!

E-mail (verplicht veld) Naam: Bedrijf: Telefoon:
Van Akelyen
Bouwmaterialenhandel en betonproducent Van Akelyen gebruikt Perfion in combinatie met Dynamics NAV, BuildMaster en Sana Commerce.
Previous
Next
Footer Devices