Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

Wat is ERP?

ERP-clients

ERP staat voor enterprise resource planning. Het is administratieve bedrijfssoftware die de productiviteit van uw bedrijf maximaliseert, kosten beheerst en u efficiënter zaken laat doen. Door alles centraal te beheren wordt uw organisatie efficiënter, sneller en flexibeler. 

Hoe kies je het juiste ERP-systeem?

E-book: 10 adviezen voor ERP-selectie

10-adviezen-bookHet kiezen van de juiste ERP-oplossing is geen sinecure. Daarom selecteerde ons team 10 topics die steeds meer aan belang winnen gebaseerd op echte vragen vanuit KMO's.

Download
 

ERP case-book

erp-casebook-cover27 KMO's vertellen vrijuit over hun ervaringen met hun ERP-implementatie. Ontdek gelijkenissen met je business, leer uit hun ervaringen en laat je inspireren.

Download

Kies ERP per sector

Het belangrijkste advies dat we geven is een erp systeem te kiezen waarvan de basislaag is gericht op jouw activieit. Zo win je 2 keer. Je geniet van de ervaring van je collega's én er moet minder aan het basis erp programma worden gesleuteld voor jouw specifieke noden.

Bekijk deze sectorspecifieke ERP-systemen voor:

Hoe bereid ik mijn ERP switch voor?

Van ERP-software veranderen doe je niet op één dag. Ga na of de ERP-partners op je shortlist over een duidelijke ERP-implementatie methodologie beschikken die regelmatig een ISO-kwaliteitsaudit ondergaat.

Ook jouw verantwoordelijkheid

Een vlotte verandering van je oude naar je nieuwe ERP-pakket is niet alleen de verantwoordelijkheid van de partner. Met deze blogposts, e-books en e-mailreeks bereid je je collega's optimaal voor om de 'change' goed te verteren.

 

 

Wat leerde Groep Van Pelt uit haar ERP-implementatie?

 

Groep Van Pelt
“Als er iets is dat we een volgende keer anders willen aanpakken, is het wel de timing.” Bart Sebreghts - CEO Groep Van Pelt.
 

Wat kost ERP?

Wat kost een erp pakket, Is een van de vaakst gehoorde vragen. Een betrouwbare budgetraming hangt af van 3 factoren:

1. licenties

De licenties: het aantal mensen dat met uw ERP zal werken, vermenigvuldigd met licentieprijs per gebruiker. Afhankelijk van pakket tot pakket kan dit eenmalig, jaarlijks of maandelijks zijn.

2. diensten

De erp services: het aantal uren of dagen dat nodig is om de ERP af te stemmen op uw specifieke noden, ook wel de erp implementatie genoemd.

3. onderhoud

De jaarlijkse onderhoudskost van de ERP om bijvoorbeeld conform de nieuwste wetgeving te blijven. Afhankelijk van het erp-systeem is dit een jaarlijks bedrag of is dit verrekend in de prijs per gebruiker per maand.


 

Bereken hier de prijs voor Microsoft Dynamics NAV online.

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27