Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

U ontvangt een prijsindicatie van de kosten van het ERP systeem in uw mailbox (vanaf 7 gebruikers).

Vertel ons via dit formulier wat meer over uw bedrijf en we bezorgen u een ruwe offerte van de prijs van Microsoft Dynamics NAV  of Microsoft Dynamics 365 Business Central software voor uw onderneming. Zo heeft uw kmo een overzicht van de kosten van uw ERP sofware.

Bij benadering uiteraard, want zoals u zich wel kunt inbeelden zijn er wel wat variabelen die impact hebben op de prijs van een Microsoft Dynamics NAV pakket..

We gaan hieronder wat dieper in op wat zoal de prijs van uw navision / business central bepaalt.

Door wat wordt de prijs verder nog bepaald?

De offerte-tool geeft een ruwe prijs-indicatie op basis van het aantal gebruikers die u in gedachten heeft. U begrijpt natuurlijk dat niet elke ERP-implementatie gelijk is en dat het ene bedrijf meer aanpassingen aan het basispakket wil dan het andere. Hieronder lijsten we de belangrijkste aspecten op die de uiteindelijke prijs zullen beïnvloeden.

U past zich aan?

edit user-128De basisfunctionaliteit van Microsoft Dynamics NAV  en Business Central ERP is zéér uitgebreid, komt daarbij dat SDE voor heel wat sectoren add-ons heeft. Het spreekt voor zich dat het interessant is voor uw ERP-budget als u sommige processen binnen uw onderneming aanpast aan hoe het in onze software zit.

Wij passen het pakket aan voor u?

pin cushion-128Ligt dit moeilijk dan passen we graag het volledige pakket aan op maat van u. Zoiets gebeurt aan de hand vaan een 'gap / fit analyse'. Hierbij bekijken onze consultants wat u wenst en wat er standaard in onze software steekt. Daarna worden de aanpassingen gebudgetteerd.

 

Starter Pack

start-128Het Dynamics NAV Starter Pack is de basislaag van Dynamics NAV met reeds heel wat functionaliteit, voornamelijk gefocust op financiëel beheer en distributie. Ongeacht wat voor type bedrijf u bent, heeft u altijd dit Starter Pack nodig. In dit pakket zitten ook 3 full users.

Extended Pack

star-128Wil u ook uw productie, voorraad en bijvoorbeeld services doorgedreven gaan automatiseren dan heeft u vermoedelijk functionaliteiten nodig uit het extended pack. Dat vult het starter-pack aan met extra mogelijkheden. Onze adviseurs weten perfect welk pakket voor u het meeste geschikt is.

Full users

moderator-128Deze soort gebruikers heeft volledige lees en schrijftoegang tot de ERP-toepassing. Dit wil niet zeggen dat daarom de gebruiker ook overal aan kan, maar hij heeft recht om zowel gegevens te lezen als weg te schrijven.

Limited users

worker-128Voor sommige van uw mensen, zoals bijvoorbeeld magazijnmedewerkers die orders picken of service-mensen op de baan, zijn beperkte schrijfmogelijkheden vaak voldoende. Zij kunnen genieten van een goedkopre type gebruikerslicentie.

Cloud

clouds-128
  • U huurt rekenkracht op de servers van Microsoft een andere partij
  • U hoeft zelf geen IT of ander onderhoud te doen
  • U betaalt een vaste prijs per gebruiker per maand

Op uw eigen servers

server-128
  • U bent flexibeler in gebruik van gekoppelde toestellen (scanners, weegschalen, ...)
  • U voorziet zelf in onderhoud van uw IT-park.
  • U kan uw huidige server-capaciteit efficiënter inrichten

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27