Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

Dynamics-btnRapportering en Business Intelligene voor Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central

In deze dynamische bedrijfswereld moeten bedrijven onmiddellijk kunnen schakelen op de nieuwe realiteit van hun business. Dat betekent dat snelle, duidelijke en betrouwbare rapportages, met de mogelijkheid om concrete en onderbouwde prognoses te maken, onmisbaar zijn.

ExSION voor Navision

ExSION is een rapportagetool voor Microsoft Dynamics NAV. ExSION Reporting koppelt gegevens uit Dynamics NAV rechtstreeks aan uw Excel-werkblad. ExSION Reporting voorkomt knip- en plakwerk tussen Navision en Excel, waardoor tijd wordt bespaard en de betrouwbaarheid van de rapporten verhoogd. Altijd actuele informatie op de gewenste plekken binnen uw organisatie met één muisklik.

 • ExSION werkt met de vertrouwde Dynamics filtertechnologie en ontsluit alleen informatie waartoe men geautoriseerd is. Eenvoudig maar ook snel. Met ExSION wordt de schat aan informatie uit de Dynamics Navision omgeving transparant en op maat gepresenteerd.
 • ExSION is een rapportage tool die samengesteld is uit Excel en Microsoft Dynamics NAV. Hier hangt slechts 1 vereiste aan vast en dat is het beschikken over een basiskennis van Excel. 
 • ExSION presenteert een schat aan informatie uit de Dynamics omgeving op een transparante wijze. Actuele informatie beschikbaar op de gewenste plaatsen binnen uw organisatie. Ook hier kan u uiteraard gebruikersautorisaties instellen. 
 • ExSION werkt zowel op de Excel 32 bits versie als deze nieuwe 64 bits versie.. Vanaf Office 2010 is Excel beschikbaar in een 64-bits versie. Deze versie maakt het werken met grotere datasets mogelijk. ExSION werkt zowel op de Excel 32 bits versie als deze nieuwe 64 bits versie.
 • ExSION rapporten kunnen natuurlijk worden ververst en worden verspreid onder collega's. Daartoe worden de ExSION formules automatisch in waarden omgezet. Makkelijker is het werken met de geïntegreerde taakplanner. Deze verspreidt de rapportages op ingestelde tijden onder collega's of andere belangstellenden
 • Zowel voor de nieuwste versie van Dynamics, NAV 2013 R2 als oudere versies op C/Side worden ondersteund. Heeft u een compleet nieuwe installatie, ExSION sluit naadloos aan. Heeft u een Navision 4.0 database en wilt u nu ook toegang tot alle informatie? Geen probleem!.
 • De instapdrempel van ExSION ligt lager dan bij QlikView. Een opleiding hebt u niet nodig, u hoeft enkel te beschikken over een basiskennis Excel en na 1 dag training bent u er mee weg.

QlikView voor NAV

QlikView is het neusje van de zalm wat betreft Business Intelligence software. De rapportingssoftware valt te koppelen aan eender welk ERP-systeem en voldoet aan de belangrijkste BI-behoeften binnen uw bedrijf. Zo zullen gebruikers zelfstandig data kunnen analyseren, herindelen, mixen en opnieuw in elkaar kunnen zetten om tot nieuwe inzichten en visualisaties te komen. Het is uiteraard ook mogelijk verschillende gebruikersautorisaties in te stellen zodat u kiest wie inzage heeft in welke resultaten.

Met QlikView, dé oplossing voor business intellgence voor NAV, kunt u

 • Consolideren van relevante gegevens vanuit meerdere databronnen naar één enkele applicatie.
 • Ontdekken van associaties binnen uw data.
 • Visualiseren van data door middel van state-of-the-art grafische mogelijkheden. 
 • Zoeken naar antwoorden binnen alle beschikbare data, direct en indirect.
 • Mogelijk maken van communicatie over en weer tussen dynamische apps en dashboards. 
 • Analyseren, vastleggen en toegang verschaffen tot alle gegevens via mobiele apparaten

QlikView biedt IT-professionals ook de mogelijkheid om ‘selfservice’ BI te leveren, wat de onderneming competitiever maakt. Met behulp van QlikView stellen IT-afdelingen zakelijke gebruikers in staat hun eigen analyses en rapportages te maken, waardoor innovatieve beslissingen kunnen worden genomen. QlikView biedt IT-afdelingen de mogelijkheid om de onderneming vooruit te helpen als nooit tevoren – en dat alles met de zekerheid van databeveiliging, kwaliteit en besturing. QlikView is één product met meerdere onderdelen die zijn ontworpen voor gebruik door mensen met diverse functies: managements, business analisten, financieel verantwoordelijken, BI applicatieontwikkelaars en IT-professionals.

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27