ERP systeem

ONZE SECTOR OPLOSSINGEN

Het Microsoft Dynamics ERP-pakket voor moderne ondernemingen.
Een basislaag Dynamics met een sectorspecifieke SDE-oplossing erbovenop.

Krijg meer gedaan in minder tijd

Groothandel

Talloze distributiebedrijven gebruiken Dynamics NAV en Business Central. Bekijk onze oplossing voor groothandel en distributie. 

OPTIMALISEER JE BEDRIJFSPROCESSEN

Producenten

Materiaalplanning, productmanagement en artikelbeheer zijn maar enkele van de troeven van onze oplossing voor productiebedrijven. Ideaal voor de moderne producent. 

SOFTWARE VOOR DE DRANKENHANDEL

Drinkmaster 365

Onze sectorspecifieke oplossingen voor drankenhandels met functionaliteiten voor accijnzen, leeggoedbeheer en zoveel meer.

SOFTWARE VOOR DE BOUWHANDEL

BUILDMASTER

Software op maat van bouwhandels en doe-het-zelf zaken. Met onder andere functionaliteiten voor pickbons, magazijnbeheer en voorraadscanning. 

Op maat van mo's

MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

Onze software groeit mee met je bedrijf. Flexibele uitbreidingen, waar en wanneer je wil. Zo loopt je ERP-pakket niet achterop.  

Het nieuwste ERP-pakket

BUSINESS CENTRAl

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central is de nieuwste versie van Microsoft Dynamics.  Dit pakket is de Cloud versie van NAV / Navision 2018.

Mix 6

Wat is ERP?

Microsoft Dynamics traceert en analyseert je bedrijfsgegevens. Via end-to-end-integratie verbind je al je data en al je departementen. Boekhouding, voorraad, vasta activa, verkoop, aankoop, e-business… Allemaal binnen handbereik, waar en wanneer ook. Want je data zit natuurlijk ook in de Cloud.  Met Microsoft Dynamics 365 Business Central ga je zelfs een stapje verder. De voorspellende software bekijkt je data en voorspelt welke van je producten wanneer populair zijn.  Ook zegt het ERP-pakket je wanneer je je voorraad moet aanvullen om aan de vraag van je klanten te voldoen.