DrinkMaster 365 Customer advice

Bespaar tijd in de
administratie van
je drank- en wijnhandel

Dé bedrijfssoftware voor een efficiëntere drank- en wijnhandel

krachtige functionaliteiten

Je kan openstaande facturen overal opvolgen. Heb je klanten die op krediet willen kopen? Dan verwittigt DrinkMaster via goedkeuringsflows de verantwoordelijke, die dan kan goed of afkeuren. Al je bestellingen, inkooporders en kredietnota’s op 1 plek, zodat je geen tijd verliest met schakelen tussen programma’s. 

De drankensector heeft unieke uitdagingen. Accijnzen en prijswijzigingen betekenen dat de prijs van je producten vaak moet aangepast worden. Ook leeggoed moet in je boekhouding, en dus in het ERP-programma, een plaats krijgen. DrinkMaster heeft niet alleen de nodige features voor leeggoedbeheer, maar kan ook connecteren met digitale schaplabels en je webshop. Dat betekent dat je een prijswijziging maar één keer moet doorvoeren. 

Met DrinkMaster zijn al je klantgegevens slechts 1 klik van je verwijderd. Je kan offertes maken, accijnzen, taksen en bonussen verwerken, je leeggoed beheren en prijsetiketten up-to-date houden. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan je zelfs voorspellen wanneer je welke producten het meest gaat verkopen, gebaseerd op historische verkooptrends. 

DrinkMaster integreert ook met een optionele kassamodule die, zoals al je systemen, zo verbonden zijn met boekhouding, voorraad en verkoop. Het overzichtelijke klantenscherm geeft je medewerkers meteen de mogelijkheid om alle informatie bij de hand te hebben. Automatische kassa’s zijn ook een optie, zodat je klanten meteen het gepaste wisselgeld terugkrijgen. Snel, foutloos en bovendien veilig. De kassa koppelt bovendien met aanraakschermen, ticketprinters, barcodescanners, etc. 

DrinkMaster en Microsoft Dynamics 365 Business Central kan je als app op je smartphone en tablet installeren. Zo hebben je salesmensen de nodige informatie altijd bij de hand: klantinformatie, prijzen en de voorraad. Ook je magazijniers kunnen rondlopen met al de gegevens in hun broekzak. 

Met het Cash Management Systeem van Toshiba heb je een elektronische kassa die altijd veilig, vlot en accuraat cash betalingen verwerkt. 

Drankhandels met het DrinkMaster ERP pakket kunnen ook koppelen met de Sana Commerce webshop. Zo voegen ze een extra verkoopkanaal toe en kunnen klanten 24/24 bestellen.

Business Central screenshot

zij werken al met DrinkMaster

Wat kan je ERP-systeem?

de voordelen van drinkmaster®

benieuwd?

Vraag een demo aan!

E-mail (verplicht veld) Naam: Bedrijf: Telefoon:
add ons

Uitbreidbaar met
add-ons

Je kan ons DrinkMaster ERP-systeem ook uitbreiden met add-ons. Zo bouw je op onze Microsoft Dynamics basis een software pakket dat aan al je noden voldoet. Document management, Office 365 en business intelligence zijn maar enkele voorbeelden van de richtingen waarmee je uitkan. Welke richting je met je bedrijf ook uitgaat, DrinkMaster volgt en groeit met je mee. 

power-bi voor Drankenhandels

Microsoft Power BI

Je bedrijf wordt overspoeld met data, maar je weet niet goed  hoe die te gebruiken? PowerBi helpt je erbij.

webshop voor drankenhandels

Drinkmaster® commerce

Door je webshop met DrinkMaster te integreren verkoop je vlot online, zonder data dubbel te moeten ingeven. 

beter samenwerken met office

Office 365

Office 365 is meer dan Word en Excel alleen. Het is een geheel nieuwe manier van communiceren, intern en extern. 

product information management

perfion pim

Hou de technische informatie van je producten makkelijk bij en deel ze met klanten, leveranciers en collega’s. 

Digitaal prijskaartjes aanpassen

digitale schaplabels

Je prijzen aanpassen? Met onze digitale schaplabels functionaliteit gebeurt dat met een paar klikken.

 

Voorraadbeheer ging nog nooit zo vlot

Voorraad Scanning

Inventaris opmaken en je nieuwe leveringen inscannen? Die komen automatisch in je ERP-systeem terecht.

geen gedoe meer met cash

betaalautomaten

Verkoop je producten in een winkel, dan moet dat snel, correct en veilig gaan. Met ERP-geconnecteerde betaalautomaten. 

Met WMS heb je zicht op je magazijn

Warehouse management system

Behoud de controle over je goederenstroom en integreer je magazijngegevens in je ERP-software.

Hou je papierbundel onder controle

Document management

Geautomatiseerd documentbeheer voor ERP-software. Overzichtelijk en efficiënt.

Kenniscentrum

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL ERP TRIAL

Test zelf de Microsoft ERP-software in een volwaardige online demo-omgeving. Je krijgt hierin toegang tot de volledige  Business Central ERP-omgeving mét voorbeelddata. Zo kan je zelf een aantal scenario’s kan uitproberen.

e-BOOK

Productiviteit heruitvinden met Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-een bedrijfsmanagementoplossing die bedrijven helpt om financiën, verkoop, service en operaties gemakkelijk te beheren. Vanaf dag 1.

Handleiding

LEES DE VOLLEDIGE DrinkMaster HANDLEIDING

Wil je graag een volledig overzicht van al de mogelijkheden van deze ERP software, download dan onze manual. Zo zie je zelf wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn.

Footer Devices