kluiss

Beveiliging en back-up

Zoals de beroemde bumpersticker zegt: “Shit happens” maar gelukkig heb je dan een back-up! 

krachtige functionaliteiten

Volg het 3-2-1 backup principe en je hebt altijd een kopie van je gegevens die je kan terugzetten. Ja, best ook van je gegevens in de cloud. 

Door alleen te vertrouwen op de antivirus die in Windows zit neem je een onnodig risico. Gespecialiseerde software is beter tegen 0-day bedreigingen en cryptolockers. 

Als je email in Office 365 zit, heb je al de filtering van Microsoft. Krijg je toch nog teveel ongewenste berichten naar je zin dan kunnen we daar een laag over leggen. 

Met al die clouddiensten is toegang naar het web niet meer weg te denken. Wil je toch nog controle hebben over wat wel en niet mag online dan doen we aan webmonitoring. 

Een krachtige firewall is je eerste lijn van verdediging tussen binnen en buiten. Daarna kan een goed opgezet netwerk ook de security verhogen. 

321 (2)

enkele van onze geprefereerde partners

zij werken al met onze IT-afdeling

Hier komt een titel

de voordelen van Beveiliging & back-up

benieuwd?

Eens kijken of jouw IT tegen een stootje kan of wat verbetering kan gebruiken? Downloa een voorbeeld IT-audit.

Collega Tom helpt je graag verder als je vragen hebt.

TWEEWEKELIJKS EEN DOELTREFFENDE IT-SECURITY TIP IN JE MAILBOX

Gemakkelijk om te forwarden in je bedrijf zodat de IT-security op peil blijft. Enkele commentaren op de IT-security e-mail-reeks: Klaar en duidelijk verwoord! Goede suggesties …

Audit ICT Infrastructuur

Ondervindt u problemen of zou u gewoon eens uw knelpunten en risico’s willen boven brengen van uw onderneming? Wij voeren voor u een ICT-audit uit …

Download een systeembeheerverslag voorbeeld

Wanneer onze systeembeheerders bij u op vaste tijdstippen langs komen om uw IT-infrastructuur te onderhouden verrichten zij vooral werkzaamheden die niet in het oog springen. …

Footer Devices