DrinkMaster 365 Customer advice

Cash Management Systeem

Een cash handeling systeem van Toshiba TEC, vanaf 9.000 euro. Veilig, snel en correct. 

krachtige functionaliteiten

Dit is de kleine versie van het systeem. De afmetingen van de biljetten verdeler hierbij is 300 x 200 x 590 mm en van de muntenverdeler 300 x 320 x 590 mm. De totale capaciteit  voor biljetten is 300. Met 8 recycleerbare modules en vrij keuze in lay-out kan je het systeem aanpassen aan jouw noden. Vanaf 9.000 euro.

Dit is de grotere versie. De afmetingen van de biljetten- en muntenverdeler is 240 x 483 x 820-850 mm. Je kan hierbij kiezen voor een totaal capaciteit van 600 of 750 biljetten. Met 8 recycleerbare modules en vrij keuze in lay-out kan je het systeem aanpassen aan jouw noden. Vanaf 12.400 euro.

Met deze configuratie heeft het systeem een kiosk mode. Dit wil zeggen dat alleen vooraf bepaalde handelingen kunnen worden gedaan met het systeem. Het te betalen bedrag wordt hier manueel ingegeven of gescand.

Ook bij deze configuratie is er een kiosk mode. Dit wil zeggen dat alleen vooraf bepaalde handelingen kunnen worden gedaan met het systeem. Hierbij is er een basis koppeling gemaakt met de Point of sale (POS)

Configuratie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een operator mode die volledig is geïntegreerd met POS.

Wat zijn de voordelen van het Cash Management systeem

benieuwd?

Wil je graag wat meer te weten komen? Laat je gegevens achter en download hier een brochure met wat meer uitleg over dit topic. 

E-mail (verplicht veld) Naam: Bedrijf: Telefoon:
Previous
Next

Kenniscentrum

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL ERP TRIAL

Test zelf de Microsoft ERP-software in een volwaardige online demo-omgeving. Je krijgt hierin toegang tot de volledige  Business Central ERP-omgeving mét voorbeelddata. Zo kan je zelf een aantal scenario’s kan uitproberen.

e-BOOK

Productiviteit heruitvinden met Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-een bedrijfsmanagementoplossing die bedrijven helpt om financiën, verkoop, service en operaties gemakkelijk te beheren. Vanaf dag 1.

Handleiding

LEES DE VOLLEDIGE HANDLEIDING VAN BUSINESS CENTRAL

Wil je graag een volledig overzicht van al de mogelijkheden van deze ERP software, download dan onze manual. Zo zie je zelf wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn.

Footer Devices