cloud

Geen kopzorgen meer met je ICT in de cloud

Is je huidige infrastructuur aan vervanging toe of wil je simpelweg zélf minder tijd in je IT stoppen? Overweeg dan een gedeeltelijke overstap naar de cloud. We begeleidden reeds tientallen K- en MO’s. 

Zij kozen reeds SDE voor hun IT

Krachtige functionaliteiten

Carepack of garantie van je server ten einde? Twijfel je om te vervangen? Met een cloudserver ben je zoveel gemakkelijker af! 

Wil je van overal kunnen aanloggen aan je bureaublad? Dan verhuis je toch je hele desktop in de cloud? 

Wil je af van bepaalde software op je eigen server? Vaak kan je ook die solo in de cloud duwen. Denk aan je ERP, E-mail, filehosting, tijdsregistratiesoftware enzovoort. 

Zet je hele omgeving in de cloud van je identity management, over je active directory tot en met je servers, bestanden en software. 

Gebruik het wereldwijd netwerk van datacenters van Microsoft dat synoniem staat met ‘de Cloud’. Super flexibel en uitgebreid! 

Wil je een cloud-oplossing van Belgische bodem in een no-nonsense model tegen een vaste prijs per gebruiker per maand? Dat kan met KMO in de Cloud. 

De voordelen van Cloud

benieuwd?

Boek nu een afspraak

Je wil naar de cloud en zoekt een ervaren piloot?
Vul je gegevens in en we contacteren jou om een afsraak te boeken met een van de onze! 

E-mail (verplicht veld) Naam: Bedrijf: Telefoon:

TWEEWEKELIJKS EEN DOELTREFFENDE IT-SECURITY TIP IN JE MAILBOX

Gemakkelijk om te forwarden in je bedrijf zodat de IT-security op peil blijft. Enkele commentaren op de IT-security e-mail-reeks: Klaar en duidelijk verwoord! Goede suggesties …

Audit ICT Infrastructuur

Ondervindt u problemen of zou u gewoon eens uw knelpunten en risico’s willen boven brengen van uw onderneming? Wij voeren voor u een ICT-audit uit …

Download een systeembeheerverslag voorbeeld

Wanneer onze systeembeheerders bij u op vaste tijdstippen langs komen om uw IT-infrastructuur te onderhouden verrichten zij vooral werkzaamheden die niet in het oog springen. …

Footer Devices