Office 365 (2)

Microsoft 365, het vroegere Office 365

Microsoft 365 wordt Office 365. Door je vertrouwde Microsoft 365 (Office 365) applicaties als Excel en Word te combineren met krachtige cloudtoepassingen zoals Microsoft Teams en OneDrive werk je veel efficiënter samen met collega’s en andere partijen.

Krachtige functionaliteiten

Word, Excel, Outlook, … altijd de nieuwste versies en afhankelijk van je abonnement in een desktop app, mobiele app of webapp!

Geen eigen mailserver meer nodig en alle flexibiliteit van de wereld om te mailen, agenda’s te plannen, kalenders te delen.

Elke gebruiker krijgt zijn eigen cloud-opslag en je bedrijf krijgt ook gedeelde mappen en mogelijkheden dankzij Sharepoint online.

Breng je teams samen via handige apps waarmee ze kunnen chatten, bellen, videobellen, info delen en nog veel meer.

De Microsoft 365 (Office 365) omgeving wordt standaard beschermd tegen malware en virussen en voldoet aan de GDPR-normen. Wie wil kan nog sterkere beveiliging aanvragen.

Verbindt de Microsoft Apps met elkaar zodat er automatisch dingen gebeuren in de ene app op basis van input in een andere. Handig en niet moeilijk.

zij werken al met Microsoft 365 (Office 365)

De voordelen van Microsoft 365

benieuwd?

Boek een adviessessie van 1u

Laat je gegevens hier achter en wij contacteren jou om een gepast moment in te boeken!

E-mail (verplicht veld) Naam: Bedrijf: Telefoon:

add ons

Uitbreidbaar om nog productiever te zijn!

Microsoft 365 (Office 365) is meer dan de gekende Office applicaties. Connecteer en breidt uit volgens de noden van jouw bedrjif en jouw mensen.

Deze ken je vast!

De gekende Office Apps

Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Access, … online, op je smartphone, tablet of pc 

Stop met persoonlijke dropboxen

Onedrive

OneDrive verbindt je met al je bestanden in Office 365, zodat je ze vanaf elke locatie kunt delen en eraan kunt samenwerken terwijl je je werk beschermt. 

Alles verzameld op 1 plek

Sharepoint

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie. 

Samenwerken zoals nooit tevoren

Microsoft Teams

Wanneer je als team een plek hebt waar je dingen kunt maken en beslissingen kunt nemen, zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar jullie kunnen chatten, vergaderen, bestanden delen, en werken met zakelijke apps. 

If this... then that...

Microsoft Flow

Gemakkelijk zelf workflows maken zodat je minder manueel werk moet doen. Eenvoudig en handig o mzelf in te stellen.

Smartphone, tablet of pc apps maken

Microsoft PowerApps

Maak geavanceerde formulieren, werkstromen en aangepaste mobiele apps om processen te stroomlijnen. 

Maak plannen en voer ze uit!

Microsoft Planner

Verbeter de organisatie van samenwerking en werk productiever. Met Planner kan je team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen. 

Social media voor jouw bedrijf

Yammer

Communiceer op een open manier. Zo zorg je voor transparantie, maak je communities sterker door best practices te delen en kun je ideeën crowdsourcen om initiatieven van de grond te krijgen via sociaal netwerken.

TWEEWEKELIJKS EEN DOELTREFFENDE IT-SECURITY TIP IN JE MAILBOX

Gemakkelijk om te forwarden in je bedrijf zodat de IT-security op peil blijft. Enkele commentaren op de IT-security e-mail-reeks: Klaar en duidelijk verwoord! Goede suggesties …

Audit ICT Infrastructuur

Ondervindt u problemen of zou u gewoon eens uw knelpunten en risico’s willen boven brengen van uw onderneming? Wij voeren voor u een ICT-audit uit …

Download een systeembeheerverslag voorbeeld

Wanneer onze systeembeheerders bij u op vaste tijdstippen langs komen om uw IT-infrastructuur te onderhouden verrichten zij vooral werkzaamheden die niet in het oog springen. …

Footer Devices