VOIP

VOIP - Voice over IP

Met VOIP bespaar je op telefoniekosten en ben je overal bereikbaar. Op de trein, op kantoor of in Nepal. There’s an app for that! 

krachtige VOIP functionaliteiten

Met VOIP hang je niet meer vast aan je fysieke toestel. Je downloadt gewoon een app op je desktop of laptop en zo bel je altijd en overal met hetzelfde nummer. Waar je ook bent. 

Je ontvangt voicemails via je e-mail adres. Zo is het makkelijk bij te houden wie je terugbelt. 

VOIP laat je toe om flexibel om te springen met nummers. Niet alleen kan je altijd met hetzelfde nummer bellen vanop je computer of fysiek toestel, je kan ook zorgen dat je klanten altijd met hetzelfde nummer gebeld worden, welke collega hen ook wil bereiken. 

Met VOIP gebeurt je telefoongesprek via internet en niet via de klassieke telefoonlijnen. Aangezien alles via de Cloud verloopt, kan je vanop elk toestel met internet-toegang VOIP gebruiken. 

Eén aanspreekpunt voor je al je VOIP, Cloud en Office365 vragen!

drinkmaster

Voice over IP

de voordelen van VOIP

Video: VOIP uitgelegd

Goedkoper, gemakkelijker en meer mogelijkheden dan je huidige telefooncentrale

Een professionele indruk maken bij je klanten is cruciaal en begint vaak aan de telefoon. Voice-over-IP (VOIP) is de laatste jaren een hot-topic omdat het goedkoper, gemakkelijker en meer mogelijkheden biedt dan de oude telefooncentrale die ergens in een hoekje tegen je muur stof hangt te vergaren!

In deze VOIP-sessie presenteren en demonstreren we de voordelen van VOIP-platformen als 3CX en Microsoft Teams. Kom alles te weten over:

   • Het financiële aspect

   • Het gebruikersaspect

   • Het beheer-aspect

   • Onze VOIP-oplossingen

 

Bekijk de video's

E-mail (geen gmail, hotmail, etc):

Naam:

Voornaam:

Bedrijf:

Telefoonnummer:

TWEEWEKELIJKS EEN DOELTREFFENDE IT-SECURITY TIP IN JE MAILBOX

Gemakkelijk om te forwarden in je bedrijf zodat de IT-security op peil blijft. Enkele commentaren op de IT-security e-mail-reeks: Klaar en duidelijk verwoord! Goede suggesties …

Audit ICT Infrastructuur

Ondervindt u problemen of zou u gewoon eens uw knelpunten en risico’s willen boven brengen van uw onderneming? Wij voeren voor u een ICT-audit uit …

Download een systeembeheerverslag voorbeeld

Wanneer onze systeembeheerders bij u op vaste tijdstippen langs komen om uw IT-infrastructuur te onderhouden verrichten zij vooral werkzaamheden die niet in het oog springen. …

Footer Devices