Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

Antivirus en antispam

Wuif de risico's niet weg en steek uw hoofd niet in het zand als u een artikel leest over het percentage besmette pc's in België of het aantal bedrijfspc's en servers die zonder het te weten onderdeel uitmaken van een crimineel botnet. U heeft sloten op uw deuren en een alarminstallatie in uw bedrijfsgebouwd, maar het steekt niet zo nauw als het op uw PC's en netwerk aankomt?

Antivirus 

trendmicro

Goede antivirus-software beschermt u tegen 3 grote gevaren: webvirussen, cybercriminelen en gegevensverlies. Voor ondernemingen is het zeer belangrijk om bescherming op maat te hebben. Trendmicro is uitermate geschikt voor bedrijven die over weinig IT-middelen beschikken en toch goed beveiligd willen zijn. Trendmicro zal dan ook de verschillende webbedreigingen identificeren en tegenhouden vanaf de bron.

Antispam 

gfi

Elke maand verhoogt het percentage ongewenste mails, kortweg spam, wereldwijd. Ze zijn niet alleen een risico om virussen binnen te brengen of gegevens te delen met onbevoegden (phishing) ze zijn ook een echte productiviteitskiller. Onze antispam-oplossing heeft verschillende tools die extra bewaking en omleiding van e-mails garanderen op basis van aangepaste regels, e-mailrapportage, op de server gebaseerde automatische antwoorden, enzovoort om nutteloze mails zo veel mogelijk te vermijden.

Beveiliging

Webmonitoring

 

webmonitor

Zonder internettoegang uw bedrijf runnen, dat is geen werk. Maar dat wil niet zeggen dat u alles zo maar zonder enige controle moet laten gebeuren. Via webmonitoring beveiligt u al uw gebruikers, houdt u een vinger aan de pols en kan u nagaan waarom uw verbinding plots vertraagt.

  • Verbeter uw beveiliging: de webmonitor combineert 3 anti-virus engines, anti-phishing feeds, een aantal anti-malware lagen en web-reputatie-databanken. Nog voor de anti-virus op de pc van de gebruiker alarm kan slaan neutraliseert de webmonitor op serverniveau de bedreiging.
  • Internet-activiteit Als IT-manager of bedrijfsleider heeft u het recht om te weten waarvoor uw IT-infrastructuur gebruikt wordt. U hoeft daarvoor niet helemaal in Big Borther modus te gaan en alles met argusogen te volgen, maarop momenten dat u reden tot twijfel heeft zal u blij zijn dat u de surfgeschiedenis van specifieke toestellen kunt doornemen.
  • Bandbreedteverlies: Als uw bedrijfsapplicaties in de cloud draaien is de snelheid van uw internetlijn belangrijk. Dankzij de webmonitor kan u bepaalde applicaties voorrang geven, beperkingen opleggen voor bepaalde sites of activiteiten, bepalen wat wel en niet gedownload kan worden en ga zo maar door. Uw brandbreedte, uw beslissing.

MailArchiver

 

mailarchiver

Mail is en blijft het levensbloed van elke moderne KMO. Alle belangrijke communicatie begint en eindigt in de mailbox. Dat zorgt al snel voor grote mailboxen die moeilijk doorzoekbaar zijn, backups in persoonlijke .pst bestanden, exchange servers die vol lopen en andere bedrijfsrisico's. Tijd om een bedrijfsbreed mailarchief op te zetten da tu kunt vertrouwen.

  • Gedaan met .pst-bestanden: Wanneer de mailbox te groot wordt, durven gebruikers al snel een persoonlijk archief aanmaken door mails op te slaan in een .pst-bestand. Dat bestand zetten ze vervolgens lokaal op hun toestel met alle gevolgen van dien. Wanneer hun toestel het begeeft is het mailarchief weg, het bestand staat niet op de server, wordt niet meer gebackupt en u kan er ook niet meer aan. Verbeter uw productiviteit met een centraal archief.
  • Op een uniforme manier: als uw onderneming werkt volgens een kwalieitsmethode, bijvoorbeeld ISO, dan is het belangrijk dat iedereen op dezelfde manier werkt. De manier waarop u met e-mailcommunicatie omspringt maakt hier idealiter ook deel van uit. MailArchiver zorgt ervoor dat iedereen conform dezelfde procedures werkt.
  • Business-inzicht: Moeten bepaalde mails een bepaalde flow volgen? Worden mails snel genoeg afgehandeld? Wat met mails buiten de kantooruren? Al deze inzichten krijgt u door de rapporten van MailArchiver.

Referenties

 

Precision Metals vertrouwt op totaaloplossing van SDE

“Een grote troef van SDE, is dat ze sterk zijn in zowel soft- als hardware. Zo kunnen ze echte totaaloplossingen bieden. En als HP Preferred Partner hebben ze zeer concurrentiële prijzen voor kwaliteitsmateriaal.”

 

Meer referenties
inf-refs-page

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27