Rethink ERP: Microsoft Dynamics 365 Business Central

Opgenomen webinar | 3 cases + 3 Dynamics demo's | BEKIJK DE VIDEO'S

Leer van 3 managers hoe zij met Dynamics 365 hun bedrijf hertekenden om succesvoller en efficiënter te zijn. Ontdek Microsoft Dynamics 365 Business Central!

Bekijk meteen de video's

  
  
  
  
  
  
  
  
  Bedrijfsbezoek Bierhandel De Wilde

Lokerse drankencentrale | 24/09 | BOEK JE PLAATS

Op 24 september vertelt Carl Van Goetham, zaakvoerder van Prik & Tik Bierhandel De Wilde, hoe DrinkMaster een essentieel deel van zijn bedrijf werd. Hij geeft je ook een rondleiding door zijn nieuwe vestiging in Lokeren tijdens dit exclusief bedrijfsbezoek.

Reserveer je plaats

Cloud

'Cloud' is een hippe verzamelnaam voor het gebruik van software op afstand. Applicaties en software, zoals bijvoorbeeld Microsoft Office, SharePoint, Outlook, Dynamics NAV, maar ook het Windows besturingssysteem (uw bureaublad) worden dan in plaats van op uw eigen pc of servers, geïnstalleerd in een krachtig en veilig online serverpark.

cloud

Wat zijn de voordelen?

  • Uw eigen lokale IT-omgeving kan worden afgebouwd
  • Geen onverwachte kosten, u betaalt een maandelijks bedrag
  • U werkt waar en wanneer u wil, zolang u over een internetverbinding beschikt
  • Uw werk is veilig. Het staat namelijk niet op 1 server maar wel ontdubbeld op 3 verschillende serverparken op 3 verschillende locaties. Er worden bovendien dagelijks backups van genomen

Office 365

Office 365 is een veilige oplossing om vanaf elke locatie toegang te hebben tot e-mail en agenda's, Office Web Apps, chatberichten, vergaderingen en bestandsdeling.

Momenteel is het mogelijk om vanaf gelijk welke locatie of gelijk welk apparaat te werken. U hoeft zich enkel in te loggen op de webinterface en u kan aan de slag. Dankzij office365 kan u zeer flexibel een aangepast pakket samenstellen naargelang de individuele wensen. Het is ook mogelijk om te communiceren via audio, video of chat vanaf gelijk welke locatie. U beschikt altijd over de laatste nieuwe versies. Zo kan u zich meer op uw bedrijf richten en minder op uw technologie.

Referenties

 

Precision Metals vertrouwt op totaaloplossing van SDE

“Een grote troef van SDE, is dat ze sterk zijn in zowel soft- als hardware. Zo kunnen ze echte totaaloplossingen bieden. En als HP Preferred Partner hebben ze zeer concurrentiële prijzen voor kwaliteitsmateriaal.”

 

Meer referenties
inf-refs-page

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27