Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

De ene PC is de andere niet. En dat is maar goed ook, want verschillende soorten gebruikers hebben verschillende noden. Omdat we begrijpen wat er onder de motorkap van de toestellen zit, kunnen we u een toestel adviseren dat past bij de manier van werken van de gebruiker.

Desktops

Sommige gebruikers wensen een dekstop omdat ze bijvoorbeeld uitbreidingskaarten dienen te plaatsen, nood hebben aan bepaalde poorten die niet op alle toestellen beschikbaar zijn, of nooit van werkplek wisselen en dus geen laptop nodig hebben. Maar waarom zou u voor een desktop opteren? Laat ons even kijken naar de voordelen die werken met een desktop u kan bieden:

desktop
 
  • Krachtiger en sneller
  • Relatief goedkoper
  • Eenvoudiger in onderhoud
  • Makkelijker te upgraden
  • Groter scherm
  • Minder onderhevig aan slijtage
  • Beter voor het zwaardere grafische werk

 

Notebooks

Hoewel laptops in het verleden geen concurrentie betekenden voor dekstop computers, ligt dat tegenwoordig toch helemaal anders. De gemiddelde kantoorbediende komt perfect toe met de mogelijkheden die een notebook hem biedt, zonder verlies aan prestaties en productiviteit. Het is wel zo dat u voor een vergelijkbare werkkracht vaak meer zal betalen voor een laptop dan voor een desktop. Maar een desktop steekt u ook niet zomaar weg in uw tas natuurlijk...

Notebook

 

hp-elitebook-xl

Elitebooks met touchscreen

Wie een stapje verder wil gaan en bijvoorbeeld vaak presentaties geeft, kan dan weer gebruik maken van notebooks waarvan je het scherm zo kan draaien dat het over het keyboard komt te liggen. Hierdoor wordt het toestel een zeer krachtige tablet en notebook in één.

 

Tablets

Tablets zijn het schoolvoorbeeld van consumententechnologie die zijn intrede maakt in de bedrijfswereld. De unieke eigenschappen zoals het aanraakgevoelige scherm, de snelle opstarttijd, relatief lange batterijduur en z'n handig formaat worden ook hier gesmaakt. Hoewel de iPad nog steeds enorm populair is, blaast de concurrentie in Apple's nek en dat is goed nieuws voor u als bedrijf, het komt er alleen op aan het juiste toestel te kiezen.

 

Windows Surface

 

tablet

 

Komt in twee varianten, Surface RT en Surface PRO. De naam zegt het zelf, als bedrijf kies je beter voor de PRO-reeks. Daar zit namelijk een volwaardige processor in en deze toestellen draaien Windows 8. Hierdoor kan je er al je gewone desktop-applicaties ook op gebruiken, bovenop de gekende apps. Het grootste voordeel van de Windows-tablets is dat ze erg business-georienteerd zijn en dat ze naadloos integreren met Office en andere Microsoft-toepassingen.

Apple iPad

 

ipad-mini-1

De iPad is de pionier waardoor de meeste mensen er wel mee vertrouwd zijn. Het is een enorm gebruiksvriendelijk toestel dankzij zijn eenvoudige architectuur. Bij elke nieuwe versie werkt Apple de business-tekortkomingen verder weg. Ondertussen hebben de belangrijkste software-leveranciers compatibele iPad-apps gemaakt waardoor u ook op de iPad productief kunt zijn. U zit wel vast aan het gamma en de formaten die Apple op de markt brengt.

Google Android tablets

 

samsung-galaxy-tab-3

 

Wie keuzevrijheid wil moet bij Android zijn. Heel wat verschillende merken brengen tal van modellen uit. Zoek je een grote tablet om eerder te presenteren of een kleiner toestel om onderweg productief te zijn? Moet het krachtig zijn of moet het niet meer kunnen dan mails lezen en surfen? Android biedt meer opties dan de iPad en Windows Surface tablets en is beschikbaar in zo wat alle prijsklasses. Alle belangrijke software is ondertussen ook beschikbaar in de Android Play Market.

De juiste PC voor de juiste persoon

Uw team bestaat uit verschillende soorten medewerkers, elk met hun specifieke taken en specifieke noden. Ook wat IT betreft. Onze jarenlange ervaring geeft ons een ideaal standpunt om bedrijven de juiste PC's te adviseren.

 

De boekhouder

boekhouderEen boekhouder of CFO heeft veel rekenkracht nodig, gebruikt grote Excelfiles, business intelligence oplossingen, ... Hij is een multitasker die switcht tussen tal van programma's. Voor deze functie kan bijvoorbeeld een HP workstation met een high performance scherm geschikt zijn. Deze combinatie is ideaal om goede prestaties en berekeningen te leveren en toch een zeer duidelijk overzicht te hebben op het grote scherm.

De administratief bediende

administratiefbediendeEen administratief bediende is vaak de steun en toeverlaat voor tal van andere mensen binnen het bedrijf. Het is een zeer veelzijdige job waardoor het van groot belang is om met een betrouwbaar product te werken. De HP Compaq Series zijn een ideale oplossing voor deze functie. Deze degelijke computer zorgt voor een efficiënt gebruik. De Compaq serie heeft een lange levenscyclus, stabiele componenten en beschikt over software die voor een grote stabiliteit zorgt.

Account manager

verkoperEen account manager is veel op de baan, daarom is het nuttig om een lichte notebook of tablet te voorzien waarmee hij toegang krijgt tot de belangrijkste programma's om onderweg zijn job te kunnen doen. Als notebook zijn de HP Elitebooks uitermate geschikt hiervoor. Deze notebooks zijn enorm duurzaam en performant. Ook het HP Probook is een ideale oplossing voor de account manager. Hij is zeer gebruiksvriendelijk maar beschikt toch over enorme beveiligingsfuncties zodat uw data beschermd wordt tegen onbevoegde gebruikers.

 

HP preferred partner

Wij bieden uiteraard quasi alle merken die u wenst aan. Echter zullen wij voor professioneel gebruik bijna altijd HP aanraden. Dit doen we omdat HP zich in het duurzame segment bevindt. Dit wil zeggen dat de bouwkwaliteit van deze toestellen beter is in vergelijking met gelijkaardige toestellen van andere merken, waardoor ze langer zullen meegaan. Bovendien biedt HP uitgebreide garantiemogelijkheden, en kunnen wij bij hen als preferred partner uw zaak beter bepleiten dan bij eender welke andere hardwareproducent.

hp

Referenties

 

Precision Metals vertrouwt op totaaloplossing van SDE

“Een grote troef van SDE, is dat ze sterk zijn in zowel soft- als hardware. Zo kunnen ze echte totaaloplossingen bieden. En als HP Preferred Partner hebben ze zeer concurrentiële prijzen voor kwaliteitsmateriaal.”

 

Meer referenties
inf-refs-page

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27