Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

Meer dan Word, Excel of Outlook

De gekende softwarepakketten worden aangevuld met diensten om gemakkelijker samen te werken met uw collega's.

Met Microsoft Office 365 heeft u vrijwel overal toegang tot Office, met Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Daarnaast biedt Office 365 uitgebreide e-mailvoorzieningen, agenda's, video- en chatvergaderen, een intranet om eenvoudig documenten te delen en nog veel meer. Dit allemaal zonder dat je moet investeren in eigen servers en moet opdraaien voor het beheer ervan.

Overal toegang tot uw applicaties en bestanden

Office365logoWhite WebIn plaats van de Office-software te installeren op elke pc binnen uw organisatie, logt u voor een laag maandelijks bedrag in op de website van Office 365. Microsoft biedt u daar vervolgens toegang tot de traditionele Office-applicaties (Word, Excel, PowerPoint, OneNote,...), al uw e-mails, al uw documenten en u kunt aan de slag om ze te bewerken en te delen.

U hoeft dus niet langer wakker te liggen van het installeren van updates, want u werkt steeds met het nieuwste en bovendien werkt iedereen binnen uw bedrijf met dezelfde versie. Het enige dat u nodig heeft is een toestel dat met het internet verbonden is en u kunt zorgeloos aan de slag.

Betere samenwerking

Beter samenwerken dankzij de nieuwe geïntegreerde diensten in Office 365

microsoft-office-365De gekende Office-toepassingen zijn echter maar het begin. U hoeft geen centrale server meer in uw onderneming te hebben met gedeelde mappen om samen met collega's aan documenten te werken. Office 365 van Microsoft bevat namelijk SharePoint Online, een handig intranet waar u eenvoudig uw rekenbladen, logo's, presentaties, rapporten en alle andere documenten kan opslaan.

U bepaalt wie binnen uw organisatie toegang heeft tot welke secties van uw SharePoint zodat iedereen efficiënt zijn job kan doen. Ook als u buitenshuis bent, kunt u via uw smartphone, tablet, notebook of desktop inloggen op uw SharePoint. Indien u dit wenst kunt u zelfs klanten of andere zakelijke relaties toegang geven tot een afgesloten deel zodat u met hen vlot gegevens kan uitwisselen.

Stuurt u soms ook een mailtje naar een collega met een korte eenvoudige vraag? Of bent u soms langer onderweg naar de vergadering dan deze zelf duurt? MS Office 365 bevat hiervoor Lync Online. Deze kleine applicatie nestelt zich in uw taakbalk net zoals een chatprogramma als Skype of Messenger. Lync laat u in één oogopslag zien welke collega's beschikbaar zijn. U deelt er uw scherm of een specifieke applicatie mee, u doet aan video-vergaderen en nog veel meer.

Features

  • Uw vertrouwde Office-tools: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access
  • Installeerbaar op meerdere apparaten per gebruiker
  • E-mail en agenda's: Outlook in een webinterface en een postvak van 25GB per gebruiker, agenda's en taakoverzichten delen,...
  • Teamsites: Maak documenten gemakkelijk toegankelijk voor anderen en profiteer van 10GB gemeenschappelijke opslagruimte plus 500MB opslagruimte per gebruiker
  • Webvergaderen en chatten: Onlinevergaderingen hosten met audio en video, materiaal delen met één druk op de knop en HD-videovergaderingen organiseren. Chatten met collega's kan natuurlijk ook
  • Openbare website: Gemakkelijk een eenvoudige openbare website opzetten met uw eigen domeinnaam
  • Betrouwbaarheid: De servers waarop de Office-diensten draaien zijn gegarandeerd 99,9% van de tijd beschikbaar
  • Beveiliging: Uw gegevens blijven van u. Microsoft beveiligt en beschermt uw privacy
  • Beheer: U heeft geen nood meer aan eigen servers en IT. Het instellen van Office 365 doet SDE graag voor u

Referenties

 

Precision Metals vertrouwt op totaaloplossing van SDE

“Een grote troef van SDE, is dat ze sterk zijn in zowel soft- als hardware. Zo kunnen ze echte totaaloplossingen bieden. En als HP Preferred Partner hebben ze zeer concurrentiële prijzen voor kwaliteitsmateriaal.”

 

Meer referenties
inf-refs-page

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27