Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

Telecom

De telecommunicatiemarkt is een kluwen. Welke centrale moet u kiezen? En welk abonnement voor vaste en mobiele telefonie? Hoe integreert u smartphones in dat geheel? En wat doet u met een collega die graag zijn iPad wil gebruiken op het netwerk? Is uw tarrief automatisch mee geëvolueerd naar het meest voordelige of laat uw telecom operatoru rustig verder soezen tegen hogere prijzen?

Expert voor de KMO

Wij als Belgacom ICT Expert maken uw telecom weer transparant en helpen u bij:

  • de keuze voor het juiste Proximus-abonnement voor data en telefonie
  • de omschakeling naar een nieuwe telefooncentrale
  • de installatie van beveiligde internetverbindingen voor thuiswerkers
  • de koppeling van beveiligingscamera’s aan uw netwerk
  • de integratie van smartphones en tablets
  • de synchronisatie van agendagegevens op verschillende toestellen
  • ...
 

Smartphones

De tijd dat smartphone gelijk stond met iPhone is lang voorbij. Hoewel Apple's telefoon nog steeds steengoed is, is het voor de meeste professionele gebruikers niet het optimale toestel en moet de kostprijs ten opzichte van het nut in vraag gesteld durven worden. Onze specialisten adviseren u graag het beste toestel voor uw noden. 

Windows Phone

 

Windows phone smartphone voor bedrijven

 

De smartphone bij uitstek voor de professionele gebruiker. Integreert naadloos met alle andere Microsoft-software die u reeds gebruikt zoals Office, exchange, Dynamics CRM en ga zo maar door. Het is echt spectaculair hoe de Windows Phone als een puzzelstukje in de rest van uw IT past. Grootste nadeel is dat er naast zakelijke apps nog niet zoveel applicaties in de marktplaats zitten in vergelijking met iPhone of Android.

iPhone

 

iPhone smartphone voor bedrijven en business

De pionier van de smarphone, ongetwijfeld met het meeste stijl en flair. Steengoed maar niet bepaald goedkoop. Het zakelijke facet hinkte wat achterop maar daar is bij elke nieuwe update minder van te merken. Een enorm uitgebreide app marktplaats zorgt er voor dat er voor elke uitdaging wel een applicatie is.

Android smartphones

 

Anroid smartphones voor bedrijven en business

 Wie keuzevrijheid wil moet bij Android zijn. Heel wat verschillende merken brengen tal van modellen uit. Zoek je een groot toestel maar wil je geen tablet of eerder een klein handig modelletje? Moet het krachtig zijn of moet het niet meer kunnen dan mails lezen en surfen? Android is beschikbaar in zo wat alle prijsklasses. Alle belangrijke software is ondertussen ook beschikbaar in de Android Play Market.

Referenties

 

Precision Metals vertrouwt op totaaloplossing van SDE

“Een grote troef van SDE, is dat ze sterk zijn in zowel soft- als hardware. Zo kunnen ze echte totaaloplossingen bieden. En als HP Preferred Partner hebben ze zeer concurrentiële prijzen voor kwaliteitsmateriaal.”

 

Meer referenties
inf-refs-page

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27