Event: Rethink ERP

4 straffe cases én 4 strakke demo's | 21 mei | Lochristi

Hoe maakt Dynamics 365 bedrijven sucessvoller? 

Reserveer je plaats!

Maximum 40 deelnemers!

implementatieImplementatie en installatie

Of het nu gaat om een eenvoudige printer bij te plaatsen in uw netwerk of het implementeren van een nieuwe netwerkomgeving, het moet goed en met kennis van zaken gebeuren. Ons team van installateurs komt graag bij u langs om soft-en hardware bedrijfsklaar te maken

Eerst adviseren, daarna implementeren

Er is een breed spectrum aan servers, notebooks, netwerkcomponenten, en allerlei andere hardware en software op de markt. We zien het als onze plicht en meerwaarde om net dat onderdeel of een combinatie van componenten te selecteren die geschikt zijn voor uw specifieke noden. We scholen ons continu bij in de nieuwste ontwikkelingen en technologieën om u het perfecte voorstel te kunnen maken. Geen dure overkill, maar ook geen te lichte configuratie die niet duurzaam is.

Kwaliteitscomponenten

SDE werkt bewust met A-merken omdat ze hun meerprijs waard zijn in betrouwbaarheid en levensduur. Dat maakt ons alvast niet de goedkoopste om pakweg een nieuwe laptop bij te bestellen, maar zo besparen we u wel de frustratie en verloren tijd van het voor de zoveelste keer vervangen van een low-budget model.

Blader door onze online catalogus

 

partners

Referenties

 

Precision Metals vertrouwt op totaaloplossing van SDE

“Een grote troef van SDE, is dat ze sterk zijn in zowel soft- als hardware. Zo kunnen ze echte totaaloplossingen bieden. En als HP Preferred Partner hebben ze zeer concurrentiële prijzen voor kwaliteitsmateriaal.”

 

Meer referenties
inf-refs-page

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel onsBel onsMail onsTweet onsOnze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

Willy DecorteWilly De Corte
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
willy.decorte@sde.be | 0475/76.31.160475/76.31.16

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware
arthur.nevejan@sde.be | 0472/78.23.270472/78.23.27