Werken bij SDE

Join our team!

SDE'ers zijn klantgericht, communicatief en nemen initiatief. Ze zijn van nature uit steeds bereid om dat extraatje te doen om de klant een zo goed mogelijke service te bieden.

Wil je deel uitmaken van onze enthousiaste ploeg en ben je vertrouwd met bedrijfsprocessen in één of meerdere sectoren? Bij SDE vind je misschien de jobinvulling die echt bij je past. Bovendien zorgen we ervoor dat je jouw talenten écht verder kan ontwikkelen! Je moet er wel bijnemen dat je belandt in een ervaren maar niet verstarde ploeg die niet vies is van een rondje op de Xbox, een toertje met de partybus of een gezellige barbecue!

Nog niet overtuigd?

  • Vlot bereikbaar langs de R4, weg van de file-knooppunten.
  • Vind stabiliteit in een groeiende maar gezonde organisatie.
  • Ontwikkel jouw expertise verder bij een Microsoft Gold Partner die gaat voor kwaliteit.
  • We hebben nog een weg te gaan maar we verbeteren onze werking en aanbod door het telkens te toetsen aan het Fast, Simple & Fun principe.
  • Spring dan even binnen om de sfeer op te snuiven.

Functionalisto Dynamics NAV (m/v)

of anders geformuleerd: functioneel consultant NAV (straks Dynamics 365). Als member van ons Dynamics365-team help je klanten vlotjes opstarten met nieuwe functionaliteiten of met een volledig nieuwe Dynamics 365-omgeving.

Functionalisto Dynamics NAV

Stageplaats: Marketing & Communicatie

Wij hebben een interessante stageplaats voor een enthousiaste student digitale communicatie, marketing, journalistiek of bedrijfsmanagement. Stagiair Marketing en Communicatie

Projectleider ERP met punch (m/v)

of anders geformuleerd: Een PL met een goede dosis gezond verstand, ERP-ervaring en zin om vanaf presales bij elk project betrokken te zijn. Projectleider ERP met punch

Cloud First System Engineer (m/v)

of anders geformuleerd: Je ontwerpt, installeert en beheert IT-projecten. Je hebt goede kennis van Azure active directory. Je zoekt een uitdagende job in een groeiend IT-bedrijf. Cloud First System Engineer

Stage lopen bij SDE

Jong talent is de toekomst. Wij vinden het dan ook belangrijk daarin te investeren, en wij stellen ons daarom graag open voor studenten die een MBO, HBO of universitaire opleiding volgen en een eerste werkervaring willen opdoen tijdens hun studie.

Heb je enige voeling met het bedrijfsleven, kan jouw inzet ons een meerwaarde bezorgen en volg je één van onderstaande richtingen, dan is SDE misschien iets voor jou!

  • Informatica
  • Marketing
  • Bedrijf en organisatie
  • Handelswetenschappen
stage

Doel van de stage

Wij vinden het belangrijk om, in een snel veranderende wereld, een frisse, vernieuwende kijk op onze organisatie te krijgen. We zoeken dan ook iemand die op zelfstandige en kritische manier een analyse kan maken van onze processen en bedrijfsstructuur. Na analyse en rapportage wordt dan ook bekeken hoe en wat we kunnen implementeren binnen ons bedrijf.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf waar we geloven in jong talent, kansen geven en samenwerken. Je krijgt de mogelijkheid zelfstandig te werk te gaan en toch zal je kunnen rekenen op een goede ondersteuning van een team, alsook van HR, de business unit manager en de CEO.

Voor stagiares van een hogeschool en universiteit is het de bedoeling dat je een concreet project van A tot Z zelfstandig kan uitwerken. Wij bieden natuurlijk de nodige ondersteuning doorheen jouw stage, maar er wordt wel voldoende zelfstandigheid en creativiteit van jou verwacht. De stage opdracht zal afgestemd worden op jouw studierichting en interesses

Wil jij je kans wagen?

Stuur dan een e-mail naar working@sde.be . Je vermeldt wat jouw doelstelling is voor de stage en waarom je voor SDE kiest.

Meer Weten? Neem contact met ons op!

Bel ons Bel ons
Mail ons
Tweet ons
Onze adressen

 

Contacteer meteen de juiste adviseurs!

edwardclaeysEdward Claeys
Zaakvoerder
edward.claeys@sde.be | 0495/58.06.00