Microsoft dynamics 365 Business Central

Vul onderstaand formulier in

E-mail (geen gmail, hotmail, etc):

Naam:

Voornaam:

Bedrijf:

Telefoonnummer:

Microsoft Dynamics 365 Business Central Demo

Microsoft Dynamics 365 Business Central Demo

In deze Business Central Demo zie je hoe het ERP-systeem van Microsoft alle aspecten van je bedrijf verbindt in een efficiënte en overzichtelijke manier. Naast de traditionele ERP-functionaliteiten, traceert en analyseert het software-pakket uw bedrijfsgegevens.

Business Central Demo

In deze demo geeft onze consultant Arthur Nevejan je een korte rondleiding door het systeem. Zo licht hij toe wat het systeem allemaal kan hoe het al je bedrijfsprocessen integreert. Die integratie zorgt ervoor dat je collega’s efficiënter werken en dat je management team altijd een overzicht heeft van je data, omzet en stock. Zo kan de ERP-software de toestand van het bedrijf analyseren en zelfs voorspellingen maken op basis van historische data. Verder kan het ERP-systeem vlot integreren met e-commece software, PowerBi, PowerApps en zoveel meer. Door middel van screenrecordings kan je makkelijk meevolgen met Arthur terwijl hij door het programma gaat. Heb je vragen, maak dan gerust gebruik van de live chat.

Gepersonaliseerde demo

Wil je graag een gepersonaliseerde demo, neem dan met ons contact op en we nodigen je graag uit voor een introductie. Of we komen bij jou langs met een demo die je oplossingen toont voor de specifieke noden van jouw bedrijf.
Jany Schamelhout

BEDRIJFSSOFTWARE, ERP, DYNAMICS 365, E-BUSINESS

Jany schamelhout

BEDRIJFSSOFTWARE, ERP, DYNAMICS 365, E-BUSINESS

Peter hooghe

peter.hooghe@sde.be
0478 96 11 72

CLOUD, OFFICE 365, SYSTEEMBEHEER, IT-beheer

Thomas Catthoor