PowerBi demo

Vul onderstaand formulier in

E-mail (geen gmail, hotmail, etc):

Naam:

Voornaam:

Bedrijf:

Telefoonnummer:

PowerBi Demo

PowerBi Demo

In onze PowerBi demo toont onze consultant Bernd hoe de software je altijd en overal een volledig overzicht van je organisatie geeft. Het programma laat je alle bedrijfsgegevens analyseren en vergelijken om zo tot nieuwe inzichten te komen en opportuniteiten te ontdekken.

Er zit meer data in je bedrijf dan je denkt: financiƫle data, operationele data van je machines, klantdata, marketingdata, web- en e-commerce statistieken en zo veel meer. Maar hoe vergelijk je al die gegevens? En hoe maak je correcte analyses?

PowerBi gebruikt alle data van je bedrijf om tot diepgaande inzichten te komen die je helpen de juiste beslissingen te maken. Met onze PowerBi demo krijgt je een demonstratie van die mogelijkheden:

   • Overal bereikbaar
   • Gebruiksvriendelijk
   • Integratie met Office 365 paketten
   • Gegevens in de Cloud
   • Inzicht in je bedrijfsprocessen
   • Integratie met Business Central / Dynamics nav

Bernd toont je niet alleen hoe de software bestaande gegevens omvormt tot inzichten, maar ook hoe je die analyses deelt met collega’s of gebruikt bij presentaties voor stakeholders binnen en buiten je bedrijf.

Heb je liever een gepersonaliseerde demo op basis van de specifieke noden van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we komen graag bij je langs voor een gesprek.

SDE ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware

BEDRIJFSSOFTWARE, ERP, DYNAMICS 365, E-BUSINESS

arthur nevejan

SDE, ERP-software, Dynamics NAV, bedrijfssoftware

BEDRIJFSSOFTWARE, ERP, DYNAMICS 365, E-BUSINESS

Peter hooghe

peter.hooghe@sde.be
0478 96 11 72

Tom

CLOUD, OFFICE 365, SYSTEEMBEHEER, IT

Tom Goderis

tom.goderis@sde.be
0486 16 34 27