Microsoft Office 365 – Augustus update

In de augustus update van Microsoft Office 365 zit weer heel wat nieuws. Vooral de Whiteboard App en Kaizala zullen heel wat bedrijven helpen efficiënter te werken. Scroll meteen naar beneden voor de volledige video of laat me je vertellen wat mijn persoonlijke favorieten waren.

[more]

De Whiteboard App

De Whiteboard App is een fantastische tool voor teams die hun ideeën graag visueel pitchen. Of graag een beetje creatiever met hun collega’s samenwerken.

Met Whiteboard krijg je, zoals de naam doet vermoeden, toegang tot een digitaal whiteboard waar je foto’s op plakt, notities op maakt en zelfs op tekent. Ideaal dus voor marketeers, product developers of elk departement dat visueel werkt.

Microsoft Office 365 augustus update whiteboard

We hadden het in onze januari 2018 update al eerder over deze applicatie. Microsoft maakt Whiteboard nu eindelijk beschikbaar voor iedereen die Windows 10 heeft. De app is nu gratis beschikbaar in de Microsoft Store.

My Analytics Nudges

Als marketeer ben ik van nature uit verslaafd aan analyses. Data van klanten en prospects, maar ook van mezelf. Hoeveel tijd spendeer ik aan welk project en wat is de ROI daarvan? My Analytics van Microsoft is dus gemaakt voor mensen zoals ik, die precies willen weten hoe productief ze zijn. En wanneer ze een pauze verdienen.

Met Nudges krijg je tips van Microsoft over hoe je productiever werkt. De app kijkt naar je kalender en raadt je bijvoorbeeld aan om wat tijd vrij te maken voor werk (in plaats van al die eindeloze meetings).

Microsoft Office 365 augustus update my analytics nudges

Je krijgt ook tips om effectiever samen te werken, to-do lijstjes en zo veel meer.

Go mobile met Kaizala

Kaizala is voor je mensen die vaak buiten het kantoor werken (en het dus vaak zonder laptop moeten doen).

Met de app krijg je gemakkelijk notificaties van het kantoor, kan je chatten met collega’s en zelfs rapporten en onkostennota’s doorsturen.

Je kan ook locaties van collega’s opvragen zodat je altijd weet waar je team is.

Microsoft Office 365 augustus update Kaizala

De app is dus onmisbaar voor communicatie, work management en veiligheid, want je data is natuurlijk streng beveiligd.

Hopelijk heeft deze blogpost je wat inspiratie gegeven over wat je allemaal kan doen met Microsoft Office 365. Het softwarepakket bevat dan ook heel wat meer dan enkel en alleen Word en Excel. Vraag je je af hoe Office 365 je kan helpen je plannen te realiseren? Ons team staat je bij:

 Contact

 

Bekijk hier de volledige video:

Deel deze post

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer blogposts