Maak zelf business applicaties met Power Apps

Verbind databronnen in één applicatie ter ondersteuning van je bedrijfsprocessen

krachtige functionaliteiten

Jouw team kan onmiddellijk beginnen met bouwen en lanceren van apps met behulp van kant-en-klare sjablonen. Laat jouw team daarna waar nodig verbeteringen uitvoeren. In verschillende Dynamics 365 en Office 365 abonnementen is de waardevolle Built-in app PowerApps beschikbaar.

Iedereen kan apps bouwen die ze nodig zullen hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen beschikbaar was voor professionele ontwikkelaars, inclusief kant-en-klare AI-componenten.

Geef professionele ontwikkelaars zoals SDE toegang om jouw PowerApps naadloos uit te breiden met Azure Functions en aangepaste connectors naar eigen of on-premises systemen.

Verbind jouw apps met honderden gegevensbronnen via een bibliotheek met meer dan 260 connectors en om jouw gegevens samen te brengen in een centrale bron, processen te moderniseren en de mogelijkheden voor Office 365, Dynamics 365 en Azure aan te passen en uit te breiden.

Automatiseer jouw werkstromen snel, schakel bedrijfslogica in om het bouwen van apps te vereenvoudigen en modelleer jouw processen voor verbonden gegevensbronnen en services.

Portals maken externe websites waarop gebruikers buiten de organisatie zich kunnen aanmelden met veel verschillende identiteiten, waarin gegevens gemaakt en bekeken kunnen worden in Common Data Service of inhoud anoniem doorzocht kan worden.

Aangezien PowerApps een Microsoft applicatie, is het logisch dat het naadloos integreert is met alle andere Office 365 applicaties. Gebruik en bewerk data via PowerApps vanuit Excel, SharePoint, Business Central en/of Dynamics 365. Zelfs opties om vanuit een SharePoint direct een PowerApp te maken behoren tot één van de vele mogelijkheden.

Enkele voorbeelden

Voordelen van PowerApps

benieuwd?

Vraag een demo aan!

E-mail (verplicht veld) Naam: Bedrijf: Telefoon:

Zo pak je een power app project aan!

Briefing

In een korte call of video-meeting licht je ons jouw plannen toe. Eventueel heb je al een schetsje of proces uitgetekend.

1-dag workshop

Samen met onze consultant bouw je een eerste concept. Zo leer je meteen de kneepjes van het vak!

Huiswerk

Jij gaat nu zelf aan de slag om de app verder te verfijnen. Zit je vast dan neem je contact met je consultant die je verder helpt.

Tuning

We komen opnieuw 1 dag bij je langs. Deze keer om jouw app af te werken en klaar te maken voor test. Spannend!

Test

We lanceren je app bij een select aantal medewerkers. Zo krijgen we feedback voor de laatste verbeteringen.

Launch

We zorgen ervoor dat al je medewerkers nu de app kunnen gebruiken en sturen hier en daar nog wat bij.

PowerApps

Webinar

Onze consultant Arthur Nevejan toont je in deze demonstratie hoe je snel geconnecteerde business apps maakt, ontwikkelt én onderhoudt.

Online lessenreeks

7 lessen om zelf aan de slag
te gaan met Power Apps

Leer de basisprincipes van Power Apps en hoe je Power Apps kunt gebruiken in jouw organisatie. 

Handleiding

Bekijk microsoft's volledige power apps documentatie

Alle mogelijkheden en functionaliteiten van Power Apps op een rij via MIcrosoft’s help portal!

Footer Devices