Office 365

Power Bi

Power Bi verwerkt al je gegevens op een snelle manier én in één overzicht. Krijg inzicht op je hele bedrijf. 

krachtige functionaliteiten

Je kan op een gemakkelijke manier je gegevens verwerken. De tabellen, grafieken, diagrammen,… kan je snel delen met alle werknemers op elk apparaat. Elke collega heeft enkel toegang tot de gegevens die hij nodig heeft. 

Je kan in 1 overzicht al je gegevens verkennen en analyseren. Dit is mogelijk aan de hand van visuals, on-premises en in de cloud. Geschikt voor heldere presentaties. 

Het programma biedt een algemeen dashboard aan met de voornaamste tools op. Maar het is ook mogelijk om zelf je dashboard aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur en gebruiksgemak. Hetzelfde geldt voor de interactieve rapporten. Deze kunnen dan vervolgens intern en extern worden gedeeld. 

Niet elk bedrijf  heeft dezelfde grootte en systemen. Pas de schaal aan naargelang je bedrijf. Dit gebeurt door geïntegreerd beheer en beveiliging.

Rethink ERP

26 maart – Eddie’s Corner (SDE) Lochristi – max 40 deelnemers
Ga je voor de overkoepelende erp-aanpak of kies je enkele business apps om je meest accute pijnen op te lossen? Leer er alles over tijdens Rethink ERP 2020

Wat zijn de voordelen van Power Bi

Daag onze Power BI consultants uit!

We komen graag bij je langs voor een gesprek

Laat je gegevens hier achter en wij contacteren jou om een gepast moment in te boeken!

E-mail (verplicht veld) Naam: Bedrijf: Telefoon:

Kenniscentrum

Power BI Webinar

Onze consultant Bernd toont je in deze video hoe je een datamodel opstelt en rapporten & dashboards bouwt. Met PowerBI heb je altijd en overal een volledig overzicht van je organisatie. Met onze PowerBi demo krijgt je een demonstratie van de mogelijkheden.

Blog post

Wat is Power BI?

Er zit meer data in je bedrijf dan je denkt: Financiële data, operationele data van je machines, klantdata, marketingdata, web- en e-commerce statistieken en zo veel meer. Maar hoe vergelijk je die data? En hoe analyseer je de gegevens?

Footer Devices