Connecteer je bedrijf en laat het groeien!

Ontdek met onze 'Rethink ERP-video's' het baanbrekende Microsoft Dynamics 365 Business Central: intelligente cloud apps die de mogelijkheden van ERP, CRM en business software bundelen.

Leer van 3 Belgische managers hoe zij met Dynamics 365 hun bedrijf hertekenden om succesvoller en efficiënter te zijn.

Log in en bekijk meteen het opgenomen webinar!

 

video dynamics 365 business central play-ameel
play-bi-sven play-botha
play-ccs  play-cedric
  
  
  
  
  
  
  
  
  


Industriële LED-distributeur zet digitale transformatie verder met Dynamics 365 / NAV + webshop

CCS Europe is exclusief distributeur van industriële LED's die gebruikt worden in machine-visie, microscopen en bio-medische toepassingen. Omwile van haar sterke groei in Europa en Amerika zocht het bedrijf een vooruitstrevend digitaal platform om al haar bedrijfsprocessen te ondersteunen. Managing Director Dirk Vermeersch vertelt waarom de keuze Dynamics 365 Business Central (voorheen  NAV) werd in combinatie met Sana Commerce.

www.ccseu.com


Bekijk hier alvast een korte video
Dirk Vermeersch - CCS

Demo: Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV)

Laat je bedrijf groeien door je mensen één intelligent systeem te geven dat financieel beheer, verkoop, service, productie en al je bedrijfsprocessen gemakkelijker maakt. Ontdek het tijdens deze demo!

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  


Leer hoe deze confiseriegroothandel door digitale transformatie en persoonlijke marketing groeit in een markt onder druk!

Om slagkrachtig te blijven in een markt die consolideert investeerde Ameel in een digitaal platform bestaande uit een slimme ERP-oplossing (Dynamics NAV / 365) met een geïntegreerde webshop. Zaakvoerder Tom Ameel deelt zijn ervaringen en vertelt hoe marketing & technologie het bedrijf vooruit stuwen.

www.ameelcandyworld.be

Bekijk hier alvast een korte video
Ameel Candy World

Demo: Power BI

Ga van data naar inzicht in enkele minuten. Data uit je ERP of uit andere bronnen gecombineerd in één view. En de toekomst is nu, dat zal je merken.

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  Een 185 jaar oude bouwhandel die technologie kiest voor haar toekomst

Vandaag is Botha geëvolueerd tot een belangrijke speler in de sector. Enerzijds is er de bouwmaterialenhandel  en anderzijds is er de tegelafdeling waar ervaren medewerkers garant staan voor een optimale keuze en plaatsing.

Om ook in de toekomst haar belangrijke rol op te nemen koos het bedrijf voor Microsoft Dynamics NAV / 365 met daarbovenop uitbreiding BuildMaster voor bouwhandels. Toon Bockaert vertelt over de recente upgrade van NAV naar de nieuwste versie.

www.botha.be

Bekijk hier alvast een korte video
BouwPunt Botha

Demo: Sana Commerce & Perfion PIM

Er is één systeem dat centraal moet staan bij e-commerce: uw ERP. Sana Commerce helpt bedrijven digitaliseren. Hoe? Door de shortcut naar e-commerce te bieden die ook integreert met PIM.

 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 


Dynamics 365 Business Central: modulair ERP en CRM-platform

Doorbreek de beperkingen van je algemene boekhoudsoftware. Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat je je bedrijf kunt helpen de verbinding te maken en slimmere beslissingen te nemen.

>> We tonen en vertellen je er graag alles over in onze video's!

 

Arthur NevejanArthur Nevejan
ERP, bedrijfssoftware, Dynamics 365, NAV
arthur.nevejan@sde.be
gsm: 0472/78.23.270472/78.23.27

willydecorteWilly De Corte
ERP, bedrijfssoftware, Dynamics 365, NAV
willy.decorte@sde.be
gsm: 0475/76.31.160475/76.31.16