Van den Hende produceert betonproducten in de cloud

Beton in de cloudHet contrast kan niet groter zijn: grote zware betonblokken tegenover vederlichte wolken. En toch komen de twee bij elkaar bij Van den Hende Beton in Lochristi. Van den Hende stapte over naar de cloud met haar ERP pakket Microsoft Dynamics NAV en met de Office 365 toepassingen. Op 18 februari kan je het bedrijf geleid bezoeken en worden er demo’s gegeven van Dynamics NAV en andere cloudtoepassingen.

[more]

Dirk Van den HendeSchrijf in voor de rondleiding & demo’s op 18/02 en kom luisteren naar de zaakvoerder van Van den Hende. De voordelen van NAV & Office in de cloud worden dan heel snel duidelijk. Hieronder alvast een paar quotes.

Ze kunnen flexibel werken op elke locatie via een internetverbinding zodat ze sneller reageren op de e-mails van klanten. Intern gebruiken ze de chatfunctie van Skype for Business om doelgericht te communiceren met collega’s. Ook de ERP Navision staat niet meer op servers bij Van den Hende zelf. De software draait op de krachtige servers in het datacenter van Proximus. “Onderhoud, beveiliging en back-up worden ons uit handen genomen. Bovendien is het heel eenvoudig om gebruikers te schrappen of toe te voegen en is de opslagcapaciteit flexibel uit te breiden,” vertelt zaakvoerder Dirk Van den Hende.

“In de eerste plaats moeten we goede producten leveren, maar als kleine, lokale onderneming in een sector van internationale mastodonten kunnen we ons onderscheiden met een snelle en persoonlijke service”, zegt Dirk Van den Hende. 

“Met cloudsoftware hoeven we zelf minder te investeren in de aankoop van servers, in ITonderhoud en in softwarelicenties, zodat de ITkosten op termijn dalen. We betalen altijd een vaste prijs per maand volgens het aantal gebruikers.”

Deel deze post

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer blogposts

Jany Schamelhout

BEDRIJFSSOFTWARE, ERP, DYNAMICS 365, E-BUSINESS

Jany schamelhout

BEDRIJFSSOFTWARE, ERP, DYNAMICS 365, E-BUSINESS

Peter hooghe

peter.hooghe@sde.be
0478 96 11 72